Model olmak için boyunuzun uzun olmasına gerek yok!

Model olmak için boyunuzun uzun olmasına gerek yok!

Model Agency İstanbul ajansımız, kafanızda oluşan ve kalıplaşmış olan “uzun boylu model” algısını kırabilmek adına burada! Bayanlarda 1,65, erkeklerde ise 1,75 üstü olan tüm kişilere model olma şansları sunan firmamız, bu alanda ise 2017 yılı itibariyle 20 farklı modelin sektörde yer almasına imkanlar tanımıştır. Bu alanda yaptığımız çalışmalar ile her daim öne çıkmanızı sağlıyor, aynı zamanda ise kalitemizden ödün vermiyoruz!

Cast firmaları kıyaslamalarına göre çok daha fazla tanınan ve aynı zamanda öne çıkan bir ajans olarak çalışıyoruz. Böylelikle siz değerli oyuncu adaylarının kaliteli bir ajans güvencesi altında yer almanıza yardımcı olduğumuz gibi, aynı zamandaysa kıstasımızı hiçbir şekilde elden bırakmamaktayız. Bilindiği gibi sektör de yer alan ve aynı zamanda yer almak isteyen pek çok model adayı, Model Agency İstanbul ismiyle tanınan firmamızın kadrosuna dahil olabilmenin hayallerini kurmaktadır.

Yeni model adaylarına sektöre girme fırsatı!

Cast firmaları kapsamında yeni model ve oyuncu adaylarını öne çıkartmak için çalışan firmamız, kadrosunda yer alan 20 farklı direktör ile beraber her isme menajerlik yapmaktadır. Sizler için en uygun rolü ve projeyi belirlemek adına çalışan firmamız, bu alanda ise çizgisini elden bırakmamakla beraber, her daim daha ileriye çıkmayı hedeflemektedir. Siz de doğrudan başvuru formlarını indirin ve tarafımıza ulaştırarak ajansımız kadrosunda yer alma şanslarına sahip olun.

Bugüne kadar Model Agency İstanbul ismiyle öne çıkmış ve kalitesinden ödün vermeyen çalışmalarını sürdürmüş olan firmamız, bu alanda ise Türkiye standartlarının marka firması konumunda yer almaktadır. Sizler de hem model, hem de oyuncu adayı olarak yer alabilmek ve kendinizi ispatlamak adına hemen tercihinizi bizden yana kullanmayı ihmal etmeyin. Bu sayede cast firmaları konumunda popüler olan ajansımızın bir parçası olabilmeniz bakımından sizleri desteklemekteyiz.