Anadolu yakası şubemiz reklam projelerine başladı!

Anadolu yakası şubemiz reklam projelerine başladı!

Türkiye’nin çeşitli bölgelerine açtığımız şubelerimiz ile beraber sektöre tamamen hakim olmayı amaçlayan firmamız, bu noktada elde etmiş olduğu başarılar sayesinde sizlerin her daim bir kademe önde yer almasına olanak tanımaktadır. Anadolu yakası ajanslar konumunda henüz 1 yıldır yer alan firmamız, daha önce Avrupa yakası şubesi ile beraber 25 seneyi aşkın süredir (hala devam etmekte) hizmetlerini sizlerle buluşturmaktadır.

Bu sezon çekimleri yapılacak 20 farklı reklam çekiminin ana oyuncu kadrosunu kurmayı üstlenen firmamız, ajanslara başvuru İstanbul adı altında sağlamış olduğu bu hizmetler ile beraber her geçen gün kendisini daha fazla öne çıkartmaktadır. Bu sayede çok daha popüler projelerde yer alma şansları sunulduğu gibi, kendinizi ise sektörel anlamda gösterme fırsatları elde edebiliyorsunuz. Anadolu yakası ajanslar olarak yaptığımız çalışmaları sizlere sunmak ve önde gelen bir oyuncu olabilmenizi sağlamak bakımından buradayız!

Ajansımıza kaydolun, dizi ve filmlerde yer alın!

Sadece reklam projesi çalışmayan ajansımız, ajanslara başvuru İstanbul bölümünden bizlerle kontak kuran tüm isimlere önde gelen işlerde yer alma şansları tanımaktadır. Çıtamızı her anlamda daha üst evrelere taşıyabilmek ve önem arz eden projelerin yıldızı olmanıza şans tanımak bakımından geliştirmekteyiz. Üstün hizmetler ile beraber artık önde gelen projelerin tamamında kalıcı yer edinme olanaklarını tarafınıza sunuyoruz.

Popüler ajansımız, Anadolu yakası ajanslar kategorisinde yer alan ve en çok tercih edilen firmalardan bir tanesi olarak görülmektedir. Siz de hemen başvuruları gerçekleştirebilir, böylelikle hit kazanmış projelerin yıldızı olma fırsatlarına ulaşabilirsiniz. Bu alanda yeni starlar keşfetmek ve sektöre kazandırabilmek açısından kendisini geliştiren ajansımız, ek olarak tüm departmanlarda yer alan hizmetleri ile oyuncu, model, manken yetiştirme noktasında ise ihtişamlı hizmetler sağlıyor. saç mankeni, el mankeni, prova mankeni ve diğerlerinin hepsi ajanslara başvuru İstanbul kısmında sizleri bekliyor!