Onlarca menajerimiz ile sizleri temsil ediyoruz!

Onlarca menajerimiz ile sizleri temsil ediyoruz!

Dizi ajansları başvuru formu üzerinden talep gönderen tüm kitlelerin önünü açmak ve onlara hitap eden projelerde yer almasını sağlamak bakımından buradayız! Sunduğumuz hizmetler sayesinde birçok yeni yüzün önemli bir yer edinmesine yardımcı olmuş ajansımız, her geçen gün çıtasını çok daha üst pozisyonlara taşıma noktasında da yeni oyuncu adaylarının araştırmasına devam etmektedir.

Kalitenizi ispatlamak ve reklam ajanslarına kayıt olma bölümünden firmamızın bir parçası olmak adına hemen bizlerle kontak kurmayı ihmal etmeyin! Her geçen gün yeni oyuncu adaylarına istihdam ortamları yaratabilme noktasında yardımcı olan firmamız, elverişli çalışmaların tamamında da öne çıkan bir aday olma fırsatlarını sizlere iletmektedir. Bu sayede çok daha donanımlı ve kitlelerce ortak tercih konumunda yer alan işlerde boy gösterme fırsatları söz konusu olabilmektedir. Sizlere dizi ajansları başvuru formu üzerinden tüm kayıt olanaklarını sunmayı ihmal etmiyoruz!

Ajansımıza ücretsiz kayıt olma dönemi!

Ajansımıza başvuru yapacak olan oyuncu adaylarından herhangi bir ücret talebinde bulunmadığımız gibi, ek olarak reklam ajanslarına kayıt olma hizmetleri tamamlandıktan hemen sonra sunumlarınızı gerçekleştiriyoruz. Her aşamada yeni oyuncuların önünü açabilmek ve onlara önem gören projelerde yer alabilme şansları vermek adına çalışan casting firmamız, onlarca farklı menajeri kendi alanında barındırarak, her bir oyuncusunu projelerde temsil etmektedir.

Bu hizmetleri çok daha üst aşamalara taşımak ve aynı zamanda dizi ajansları başvuru formu üzerinden kadromuza dahil olmanıza aracı olmak bakımından buradayız! Bir tıkla ajansımıza kayıtları tamamlamak ve firmamızın köklü oyuncusu olabilmek adına bizleri tercih edin! Günümüzde pek çok yeni oyuncu adayı, eğitim sistemlerimize de dahil olabilmek ve bunun yanı sıra yeni oyunculuk tecrübeleri edinebilmek için bizi tercih etmektedir. Reklam ajanslarına kayıt olma bölümünde yer alan formu indirin, siz de kadromuzun yüzü olma şanslarına doğrudan erişin.