Figürasyon departmanlarımız açıldı!

Figürasyon departmanlarımız açıldı!

Figüran oyuncu arayanlara özel olarak açtığımız yeni departmanımızda, artık her alana uygun oyuncu yetiştirmek adına çalışıyoruz. Türkiye standartlarında önemli bir yer edinen ve çıtasını çok daha üst alanlara taşıyan firmamız, bu çalışmaları ile beraber sektöre yeni yüzler kazandırabilme noktasında da kendisini geliştirmektedir. Artık tamamen kaliteli işlerde yer almak ve oyunculuk tecrübelerinizi herkese ispatlama noktasında çalışmalarımızı elden bırakmamaktayız.

Önde gelen projelerde rol almanız ve kaliteli hizmetlerin tamamından faydalanabilmeniz noktasında çalışan web sitemiz, reklam filmi ajansları çatısında pek çok hizmet olanağını ele alma şansları sağlamaktadır. Tamamen donanımlı bir ortam yaratmak ve kadromuzda yer alan isimlerin köklü projelerde rol almasını sağlamak açısından çalışıyoruz. Bu hizmetlerle beraber artık sizler de kaliteli bir ajansın kadrosunda yer alacak, oyunculuğunuzu çok daha üst alanlara taşıma fırsatları elde edebileceksiniz. Figüran oyuncu arayanlar olarak hemen başvurunuzu yapın!

Ajansımız reklam filmleri yoğunluklu çalışıyor!

Ajansımız, reklam filmi ajansları olarak yoğunlukta çalışmakta ve sizlere hitap eden işleri bulabilmek adına kendisini geliştirmektedir. Böylelikle ön seviyeye çıkan ve herkes tarafından ortak tercih olarak görülen projelerin tamamında rol alma fırsatları sağlanabilmektedir. Alanında lider hizmetleri sağlayabilmek ve donanımlı bir ajansın kadrosunda yer alma şansları sunan firmamız, bu başarısını çok daha üst pozisyonlara taşımayı hedeflemektedir.

Birbirinden kaliteli işlerde rol alabilmeniz açısından çalışan firmamız, aynı zamanda ise Türkiye’de birçok yeni yüzün kendisini tanıtmasına yardımcı olmuştur. Figüran oyuncu arayanlar olarak farklı departmanlara hizmetler sağlamak ve sizlerin piyasada tanınan bir oyuncu konumuna ulaşmanıza yardımcı olmak bakımından buradayız! Bir tıkla kadromuza dahil olmak ve önde gelen işlerde kendinizi göstermek bakımından kayıt olanaklarından faydalanmayı ihmal etmeyin. Alanının ön plana çıkan firması olarak çalışmalarımızı elden bırakmıyor, bu sayede ise reklam filmi ajansları olarak yeni yüzlere şans tanımaktan hiçbir şekilde geri kalmıyoruz.