Mankenlik ajansımıza erkek isimler aranıyor!

Mankenlik ajansımıza erkek isimler aranıyor!

Mankenlik ajansları erkek olarak kadromuzu güçlendirebilmek ve bu alanda önem arz eden projelerde rol alma fırsatları tanımak adına buradayız! Her geçen gün daha fazla kişinin ortak tercihi konumunda yer alan oyuncu ajansımız, elde etmiş olduğu bu başarısı ile beraber çıta atlamaya devam etmektedir. Kaliteli işlerde rol almak ve oyuncu sıfatıyla beraber kendinizi gösterebilmek adına hemen siz de tercihinizi firmamıza yöneltmeyi ihmal etmeyin.

Bugüne kadar casting başvuru üzerinden pek çok ismi kadrosuna dahil eden firmamız, elde etmiş olduğu bu başarı ile beraber Türkiye’nin en çok tercih edilen firması olarak görülmektedir. Sizler de bu alanda isim yapan ve donanımlı bir firmanın parçası olabileceğiniz gibi, pek çok hizmet türüne istinaden hemen bizimle kontak kurabilirsiniz. Mankenlik ajansları erkek olarak bu alanda yaptığımız çalışmalardan ödün vermiyor, alanında ise lider konumda yer alıyoruz. Bir tıkla kayıtları tamamlamak ve ajansımız kadrosunda yer almak artık fazlası ile kolay!

Ajans olarak çıta atladık!

25 yılı aşkın süredir oyuncu ve model yetiştirme konusunda markalaşan firmamız, bu başarısını her geçen gün daha üst pozisyonlara taşımaktadır. Lider firmamızın bir parçası olmak ve kayıt olanaklarından faydalanabilmek adına hemen bizi tercih etmekten geri kalmayın. Geçmişten, günümüze kadar pek çok kişi tarafından ortak tercih olarak görülen ve önem arz eden işlere sunumlar yapan ajansımız, casting başvuru ile beraber yeni yüzlere de kendilerini gösterme şansları tanıyor.

Bir tıkla hemen kayıtları tamamlayabilir ve önde gelen oyuncu adayı olarak kendinizi gösterme şansları elde edebilirsiniz. Bu alanda fenomen olan ajansımız, yeni nesil oyuncu adaylarına da kaliteli projelerde rol alabilme olanaklarını sunmuştur. Üstün firma konumunda yer alan ve çalışmaları ile her geçen gün öne çıkan ajansımız, mankenlik ajansları erkek üzerinden yeni kayıt dönemiyle beraber oyuncu ve modellerin önünü açıyor.