İstanbul şubemize kayıtlar başladı!

taTürkiye’nin çeşitli bölgelerinde yer alan ajansları ile beraber her geçen gün kalitesini daha üst seviyelere çıkartan ajansımız, bu alanda ise yeni yüzlere istihdam yaratmaya devam ediyor! hemen siz de İstanbul ajanslar konusunda bizleri tercih etmek ve doğrudan kayıtları tamamlamak açısından bir irtibat ortamı kurmayı ihmal etmeyin. Alanında lider olan firmamız, yaptığı bu muhteşem çalışmalar ile beraber günümüz standartlarının lideri konumunda yer alıyor.

Alanında pek çok kişi tarafından taktir gören ajansımız, ajanslar kayıt döneminin açılmasıyla beraber birçok yeni yüz tarafından tercih edildi. Özellikle TV sektörüne yaptığımız atılımlar ve projelerin tüm casting kadrolarını oluşturmamızdan kaynaklı tercih ediliyoruz! Başvuruları bu aşamada yapabilmek ve projelerde boy göstermek istiyorsanız, hemen siz de İstanbul ajanslar konusunda bizleri tercih edin, farkı doğrudan hissedin! Sizleri destekleme konusunda 1 numara olan ajansımız, doğru projeler ile sizleri buluşturmayı ihmal etmeden çalışıyor ve her daim tipinize / fiziğinize uygun olan iş sunumlarını yapıyor!

Ajanslara kayıtlar tamamen ücretsiz!

Ajanslar kayıt işlemleri tamamen ücretsiz olmasından dolayı, oyunculardan herhangi bir ödeme almamaktayız! Aynı zamanda profesyonel fotoğraflarınızı da ücretsiz çekiyor, asistanlarımız ile beraber sıfırdan bir CV oluşturmanıza da yardımcı oluyoruz. tüm bu çalışmalar ile beraber artık başvuruları doğrudan ele almak fazlaca mümkün olan bir durum niteliği olarak görülmektedir! Sizler de bu konuda önem kazanmış ve herkes tarafından popüler görülmüş hizmet anlayışlarını ele alabilmek için hemen bizimle kontak kurmaktan geri kalmayın.

Türkiye standartlarında önem kazanan ajansımız, İstanbul ajanslar sıralamasında ise birinciliği her yıl korumaktadır! Sizleri kaliteli projelere yönlendirmeyi amaçlayan ve bu alanda yapılan nefis çalışmalar ile hep bir kademe önde olmanıza katkı sağlayan ajansımız, birbirinden kaliteli hizmetleriyle beraber her geçen gün daha fazla kişinin ortak tercihi olarak görülmektedir. Siz de ajanslar kayıt için hemen bizimle iletişime geçin, çeşitli projelerde yer alın ve Türkiye’de tanınan bir oyuncu / model olma şanslarına ulaşın!