Yapım ajanslarımıza hemen başvurun!

Yapım ajanslarımıza hemen başvurun!

Yapım ajanslarımıza hemen başvurmak ve daha sonrasında çeşitli projelerde kendinizi göstermek ister misiniz? her geçen gün çıtasını daha üst pozisyonlar da tutan ve verimli çalışma olanakları yaratan firmamız, doğru standartları üzerinden ele almış olduğu çalışmalar ile beraber sektöre yeni yüzler kazandırmayı amaçlamaktadır. Pek çok kişi tarafından öne çıkan ve aynı zamanda donanımlı bir ajans bünyesinde yer alabileceğiniz ortamlar yaratan firmamıza katılım gerçekleştirmek ister misiniz?

O halde hemen gaye sökmen başvuru formunu sitemizden indirin, siz de model ve oyuncu olarak başvuru taleplerinizi tarafımıza ulaştırmaktan geri kalmayın. Cast ajansa kaydolmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Sektöre yeni isimler sunabilmek ve kıstasını bu noktada ileri taşıyabilmeyi amaçlayan firmamız, yapmış olduğu çalışmalar sayesinde bu yıl 40’dan fazla oyuncu ve model adayını sektöre kazandırmayı başarmıştır. Kıstasımızı bu noktada daha ileri seviyeler de tutmak ve yeni oyunculara şans tanımak bakımından yapım ajansları olarak sizlere bir tık kadar uzaklıktayız!

Türkiye’nin en iyi model ve oyuncu ajansı!

Türkiye’nin en iyi model ve oyuncu ajansı olarak gaye sökmen başvuru formumuzu indirip, bizlere ulaştıran herkese şans tanımaktan geri kalmıyoruz. Bu alanda yapılan devasa çalışmalar ile beraber sizlere çok daha fazla hizmet standardı sunan ajansımız, birçok kişi tarafından da ortak tercih olarak görülmektedir. Böylesi bir çalışma ile beraber artık öne çıkan bir oyuncu adayı konumunda yer almak ve aynı zamanda kendinizi sektörel anlamda ispatlayabilmeniz bakımından yardımcı oluyoruz. Tercihinizi bizden yana kullanın ve başvurularınızı tamamlayın.

Aynı zamanda yapım ajansları adı altında sunulan bu muhteşem hizmetlerle beraber alanında kitlelerin ortak tercihi olarak görülmekteyiz. Sunulan bu eşsiz hizmetle sizler de sektörde kalıcı bir yer edinme fırsatlarına sahip olabilirsiniz. Dizi, sinema, reklam, model & manken, tiyatro gibi çeşitli projelere sunumlar yapan firmamız, gaye sökmen başvuru formu dolduran ve tarafımıza ileten tüm adayların (mutlaka resimle beraber!) başvurularını kabul etmektedir.