Dizi ve filmlerde görev alacak bay & bayan oyuncu ilanı!

Dizi ve filmlerde görev alacak bay & bayan oyuncu ilanı!

Dizi ve film ajansları olarak bu sezon projelerin tamamında rol alacak isimleri araştırmaktayız! Her açıdan sizlerin önünü açabilmeyi hedefleyen ve üstün bir hizmet politikası sağlayan firmamız, başarısını çok daha üst alanlara taşıma noktasında casting kadrosunu güçlendirmektedir. Siz de hemen ajansımıza katılımlarınızı sağlayabilir, bu sayede önemli projelerin tamamında rol alma fırsatlarına erişin. Alanının en iyi ajansı olarak çalışıyor, böylelikle kaliteli projelerde boy gösterme imkanları veriyoruz.

Reklam ve tanıtım ajansları adı altında tanınan ve öne çıkan firmamız, sizlere kaliteli projelerin tamamında kendinizi gösterebilme olanaklarını sıralamaktadır. Lider bir firmanın gözetimi altında ilerlemek ve aynı zamanda kendinizi üst kademede ki projelerde gösterebilmek açısından hemen tercihinizi bizlerden yana kullanmayı ihmal etmeyin. Başvurular neticesinde dizi ve film ajansları olarak sizlere en uygun işlerde yer alabileceğiniz bir ortam hazırlamayı ihmal etmemekteyiz.

Türkiye’nin en iyi ajansına bir tıkla kaydolun!

Reklam ve tanıtım ajanslarında yer alarak artık pek çok TV ve medya projesinde yer alma imkanları elde edinin. 25 senedir piyasada yer alan ve bugüne kadar yüzlerce ünlü ismi kadrosundan çıkartan firmamız, yeni yüzlerin meslek edinmelerine ve aynı zamanda önem arz eden işlerde rol almalarına aracılık etmektedir. Bu çalışmaları devasa bir şekilde sunan ajansımız, her geçen gün çıtasını çok daha üst alanlara taşımak adına da çalışmalarını sürdürmektedir.

Dizi ve reklam ajansları alnında başvurularınızı hemen bizlerle buluşturabilir, bu sayede pek çok projenin aranan yüzü olma şanslarına erişebilirsiniz. Başta Kanal D, Star TV, Fox TV, TRT, TV 8, ATV gibi önemli kanallar olmak üzere, internet dizileri ve reklamları için de oyuncu sunumları yapan bir firma olarak görülmekteyiz. Reklam ve tanıtım ajansları bölümünde yer alan başvuru formunu indirin, doğrudan ajansımızın bir parçası olma şanslarına ulaşın.