Yardımcı oyuncu ajanslarımız İçerde’ye oyuncu arıyor!

Yardımcı oyuncu ajanslarımız İçerde’ye oyuncu arıyor!

Show TV’nin bu yıl büyük ses getiren projesi İçerde dizisi için yardımcı oyuncu ajanslarımızdan, oyuncu taleplerinde bulunuyorlar. Hemen siz de başvuruları tamamlamak ve kadromuzun yeni bir ismi olabilmek adına hemen bizi tercih edebilirsiniz. Alanında lider olan firmamız, Show TV’nin yanı sıra diğer pek çok projede rol alabilme olanaklarına sahip olacağınız firmamız, sizler için kapılarını sonuna kadar açtı!

Hemen siz de cast ajans erkek modeller kadrosunda yer alan bir isim olma fırsatlarına sahip olabilirsiniz. Bu alanda doğru bir sunum ortamı yaratan ve sizleri doğrudan firmalara sunabilmek açısından çalışan ajansımız, dizi projelerinin yanı sıra reklam ve sinema filmi alanında da önemli işlere imza atmaktadır. Bugüne kadar pek çok kişinin önünü açan ve kaliteli projelerde rol alma imkanları tanıyan firmamız, tüm bu çalışmalarıyla beraber lider bir firma olarak görülmektedir. Yardımcı oyuncu ajanslarımıza hemen kayıtlarınızı yaptırın.

Başrol oyuncusu çıkartmak bizim işimiz!

Sadece yardımcı oyuncu ajansları olarak değil, aynı zamanda başrol çıkartma hususunda da önemli işlere imza atan bir firma konumundayız! Bu noktada bir tıkla başvuruları yapabileceğiniz gibi, önemli işlerde kendinizi gösterme olanaklarını da tarafınıza ulaştırıyoruz. Fox TV, Star TV, ATV, TRT, TV 8 gibi önemli projelerin tamamına sunumlarınızı gerçekleştiriyor ve sizlere kapsamlı bir hizmet olanağı sunmayı da ihmal etmiyoruz.

Bu alanda çalışmalarını öne çıkartan ve cast ajans erkek modeller kadrosunda yer alan bir isim olabilmek adına siz de tercihinizi bize yöneltmeyi ihmal etmeyin. Lider bir firma olarak her daim kapsamlı işleri ortaya koyuyor, bu sayede elverişli projelerin tamamında yıldızlaşabilme olanaklarını da direkt olarak tarafınıza ulaştırıyoruz. Casting firmamız, yardımcı oyuncu ajansları ve diğer pek çok departmanda yer alan menajerleri ile beraber oyuncunun durumuna göre bir sunum ortamı hazırlamayı başaran ilk ve tek firma konumunda yer alıyor!