İzmir’de yeni açılan şubemize hemen kayıt yaptırın

İzmirde ajanslar arayan birçok oyuncu adayı, maalesef ki kendilerine uygun bir casting ajansı bulamamaktan yakınmaktadır. Bu ihtiyacı karşılamak ve sizleri kaliteli projeler ile buluşturmayı amaçlayan ajansımız, yaptığı nefis çalışmalar ile beraber Türkiye’nin lideri konumuna kadar ulaşmıştır! Hemen siz de kayıt ortamlarını sağlayabilmek ve ajansımızın bir parçası olabilmek adına başvurularınızı gerçekleştirmekten geri kalmayın.

Reklam, dizi, sinema, TV filmi, model ve manken projeleri gibi departmanlar barındıran ve 0-90 yaş arası tüm oyuncuları kadrosuna dahil eden firmamız, tüm ajanslar ile kıyaslandığı zaman en iyisi konumunda yer alıyor! Bizleri en iyisi yapan durum ise oyuncularının her daim temsilini sağlayan yapımız ve aynı zamanda mutluluğunu düşünmemizden kaynaklıdır! Tüm bu olanakları değerlendirmek ve ajans bünyesinde yer almak istiyorsanız, İzmirde ajanslar adı altında sunulan ve kitleler tarafından tercih edilen firmamız ile bir iletişim ortamı kurmayı ihmal etmeyin.

İzmir’in tartışmasız en iyi ajansı!

Açıldığımız günden bu yana bölgede ki tüm ajanslar ile kıyaslanmasına rağmen “en iyisi” konumunda yer alan casting ajansımız, çeşitli projelere sunumunuzu gerçekleştirmek ve isim olmanıza yardımcı olmak adına buradadır! Bu noktada ise tek yapmanız gereken şey ajansımız ile iletişime geçmek, projelerde yer alabileceğiniz ortamlara dahil olmaktır. Geçmişten, günümüze kadar Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde açılan ajanslarımız ile çalışmaları sürdürdük ve sizleri öncü projelere sunmayı ihmal etmedik!

Hemen kayıtları yaptırmak ve İzmirde ajanslar bölümünde en iyisi olarak görülen firmamızın kadrolu bir oyuncusu olmak istiyorsanız, ajansımızı ziyaret edebilirsiniz! Bu alanda kayıt için gelen oyuncularımızın profesyonel ortamda fotoğraflarını çekiyor, bir tanıtım alıyor, aynı zamanda ise oluşturduğumuz CV’ler ile beraber çeşitli yapım şirketlerine sunmayı ihmal etmiyoruz! Siz de kaliteli bir işte yer almak ve Türkiye’de tanınan bir oyuncu olmak istiyorsanız, hemen tüm ajanslar arasında lider olan firmamızı tercih edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir